fbpx

Un pas mic către schimbare!

În România, politicienii reușesc să vorbească despre schimbare zilnic, însă nu reușesc să o și facă cu adevărat..

România nu va fi schimbată într-o zi ci, așa cum într-un maraton fiecare pas te aduce mai aproape de linia de sosire, în viață, fiecare pas pe care îl faci și fiecare acțiune în direcția bună ne duce mai aproape de statul în care vrem să trăim, nu doar să supraviețuim.

Membrii USR PLUS au înțeles semnificația fiecărui gest în direcția bună, de aceea, zi de zi fac împreună mii de pași mici în direcția bună. Primul pas, pentru unii cel mai greu, a fost implicarea în politică.

Alegerea lui Dan Barna în funcția de președinte va fi încă un pas pe care România îl va face în direcția bună. Un pas care ne va separa de metehnele vechii clase politice, însă un pas care, în cele din urmă, trebuie urmat de mulți alții.

Dacă vrem să FACEM schimbarea, nu doar să VORBIM despre ea, trebuie să ne asigurăm că la următoarele trei seturi de alegeri facem alegerile corecte.

Până pe 18 septembrie, ne găsești la corturi sau pe stradă, lângă tine. Strângem semnături pentru candidatura lui Dan Barna. Fă un pas mic, alături de noi, și semnează pentru Dan Barna.

200.000 de semnături ne vor ajuta să avem singurul reprezentat al noii clase politice în alegerile prezidențiale.

Vrei să semnezi pentru Dan Barna? Poți descărca tabelul de pe https://bit.ly/2yK7rTO.

Vino alături de noi

Implică-te în USR.
Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR