fbpx

Teatru de păpuși, pentru copii, la Bârlad!

Organizațiile guvernamentale asigură suport, de cele mai multe ori, pentru cei aflați în nevoie. Aceste organizații suplinesc de foarte multe ori servicii pe care statul nu le acoperă, sau este incapabil să le acopere.

De aceea, considerăm că sprijinul acestor organizații este extrem de important, atât pentru fiecare comunitatea locală, precum și pentru stat.

Pentru că vrem să avem o influență pozitivă asupra societății civile, ne-am propus să ajutăm Fundația Cristi’s Outreach Program, asociație din Bârlad ce se ocupă de copiii care prezintă tulburări din spectrul autist.

De aceea, USR Bârlad organizează un spectacol caritabil, iar toate încasările se vor duce către asociația anterior menționată.

Astfel, pe 17 iunie, ora 11:30, la Cinema Victoria din Bârlad, toți copiii cu vârste între 4 și 12 ani vor putea asista la punerea în scenă a unei povești iubită de toată lumea – Ursul Păcălit de Vulpe. Sceneta va fi interpretată de trupa de actori a Teatrului de Păpuși ‘Cărăbuș’ din Brăila.

Invitația costă 40 de lei, și o poți achiziționa pentru piticul tău, sau pentru alți copii. Poți achiziționa o invitație sau mai multe, sunați la numărul 0725109712.

Dacă vrei să donezi direct asociației, o poți face în contul RO19RZBR0000060004423542 – Fundația Cristi’s Outreach Program, deschis la Raiffeisen Bank.

Putem să facem o diferență în viața oricui prin pași mici. Cel mai greu este să facem primul pas.

Fă primul pas cu noi în sprijinul copiilor cu tulburări din spectrul autismului!

Vino alături de noi

Implică-te în USR.
Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR