fbpx

Proiectul Oameni ai USR Vaslui – Așteptăm să te cunoaștem!

Oameni ai USR Vaslui

Politica este…complicată.

Toată lumea este de acord cu afirmația de mai sus, care ne face adesea să uităm că cei care fac politică sunt oameni simpli. Fiecare politician are vise, idei, dezamăgiri, prieteni și familie – iar ziua unui politician are tot 24 de ore.

Când ne gândim la politicieni, ne gândim la parlamentari, miniștri sau primari, dar uităm că de fapt fiecare partid are o structură pe care se bazează.

Mii de membri care își aduc contribuția zi de zi în filialele lor, membri mai tineri sau cu mai multă experiență de viață, venind din diferite domenii, cu locuri de muncă în afara politicii, membri care adesea nu ajung să fie cunoscuți în exterior, dar care își aduc constant aportul în proiectele și acțiunile unui partid.

În spiritul transparenței care ne caracterizează la USR Vaslui, și cu puțină inspirație de la Humans of New York, vă vom prezenta în fiecare săptămână, vinerea, câte un membru al filialei județene Vaslui.

Mâine vă vom prezenta primul nostru coleg. Sunteți curioși să îl cunoașteți?

Prezentările vor fi scurte, iar dacă v-am făcut curioși, vă așteptăm să vă înscrieți pe https://www.usr.ro/inscriere/ și să ne cunoașteți dincolo de descrieri.
Noi vă așteptăm în familia USR.

Vă invităm să ne urmăriți pagina de facebook pentru a fi la curent cu noutățile!

 

Vino alături de noi

Implică-te în USR.
Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR