fbpx

Mihai Botez – Candidatul USR pentru CJ Vaslui

Uniunea Salvați România – Filiala județeană Vaslui și-a desemnat candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, în cadrul conferinței județene din data de 23 februarie.

 

Mihai Botez, deputat de Vaslui și unul dintre cei mai activi parlamentari ai județului, este candidatul USR.

 

”De 3 ani m-am implicat continuu în județ. În acești 3 ani m-am axat pe două direcții la fel de importante: activitatea de parlamentar, dar și cea de președinte al filialei județene. Implicat în politica la nivel înalt i-am înțeles mecanismele și le-am testat funcționarea. Am inițiat proiecte de lege și am fost în legătură permanentă cu cetățenii.

 

Ca președinte al filialei județene, împreună cu o echipă determinată, am crescut filiala de la 12 membri la aproape 600 acum. USR se remarcă printr-o democrație internă nemaiîntâlnită în istoria României, iar în acești 3 ani am reușit să creez împreună cu colegii mei o structură organizațională solidă partidului și un adversar redutabil partidelor tradiționale. Nu mă interesează doar lupta cu celelalte partide, ci soluțiile pe care le propun problemelor județului.

 

De când sunt parlamentar am mers foarte mult prin județ și am putut vedea cu ochii unui economist problemele oamenilor. Am venit acasă pentru că îmi pasă de acest județ și vreau să-i schimbăm eticheta, dar să îmbunătățim și produsul, avem ingredientele necesare.

 

Îmi doresc foarte tare să vă prezint soluțiile pe care le văd eu și să vă fac parteneri în implementarea acestora.” – a declarat Mihai Botez.

 

După stabilirea echipei finale împreună cu partenerii de alianță, Mihai Botez și restul echipei își vor anunța și programul electoral, centrat pe îmbunătățirea mobilității la nivel județean, protecția mediului înconjurător și pe dezvoltarea serviciilor medicale și educaționale, toate armonizate într-un plan coerent de dezvoltare a județului Vaslui.

 

Vino alături de noi

Implică-te în USR.
Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR