fbpx

Județul Vaslui are nevoie de infrastructură, nu de iluzii!

Presa locală jubilează asupra unei noi iluzii din partea coaliției PSD-ALDE, construcția autostrăzii Tișița-Albița. Autostrada, care de fapt este un drum de mare viteză, este anunțată aproape ca și gata, deși finanțarea este doar pentru un studiu de PREFEZABILITATE.

Uniunea Salvați România – Filiala Județeană Vaslui susține investițiile în infrastructura județului, însă susținem în același timp ca cetățenii să fie informați corect. Centura Bârladului a stat mai mult de un deceniu în stadiul de „studiu de fezabilitate”. La fiecare rând de alegeri, promisiunea era scoasă de sertar și fluturată în fața bârlădenilor de diverse partide. Între timp, după lupte pentru a stabili un contractor, centura ar urma să fie gata in mai puțin de 30 de luni. Încă așteptăm această șosea.

Guvernul și coaliția PSD-ALDE sunt într-o competiție internă de demonstrare a incompetenței. Deși au toate pârghiile la dispoziție, construcția autostrăzilor s-a mișcat execrabil pe timpul acestor guvernări, și cu atât mai încet în ultimii 2 ani.

Domnilor guvernanți, vasluienii s-au săturat să fie amăgiți cu proiecte nerealiste în campanii, pentru ca odată ajunși în la București să votați pensii speciale și să legalizați corupția!

Proiectele de infrastructură nu trebuie fluturate doar în anii electorali pentru câteva  voturi în plus. Degeaba așteptăm investitorii să vină pe șosele imaginare, dacă noi nu folosim resursele pe care le avem acum disponibile să facem atractiv județul.

Cerem mai multă responsabilitate din partea parlamentarilor județului, iar atunci când comunică un proiect, ne așteptăm să fie bazat pe fapte reale, nu pe iluzii și speranțe nefondate.

Vino alături de noi

Implică-te în USR.
Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR