fbpx

Florin Chindriș – Candidat pentru Primăria comunei Fălciu

Cunoaște-ți candidatul USR!

Redăm mai jos prezentarea lui Florin Chindriș, candidatul USR pentru Primăria Fălciu.

Mă numesc Florin Chindriș și sunt candidatul USR pentru Primăria Fălciu. Deși sunt născut departe de aceste meleaguri, în Târgu Lăpuș, județul Maramureș, copilăria mea este legată de meleagurile unde am ales să candidez. Am copilărit în Odaia Bogdana, comuna Fălciu și, după terminarea școlii, am decis să plec prin țară în căutarea unui loc de muncă.

Din 2016 sunt antreprenor – dețin o firmă de în domeniul lucrărilor metalice. Călătoresc mult prin țară, însă mereu mă întorc cu drag la locul pe care am onoarea să îl numesc casă – Fălciu.

La fel ca mulți dintre tinerii din generația mea, sunt dezamăgit de modul în care s-a dezvoltat comuna. Lipsa locurilor de muncă, a dezvoltării și a oportunităților pentru tineri sunt caracteristici pentru mai toate comunele județului Vaslui.

Printre prioritățile mele pentru comuna Fălciu se află următoarele:

  1. Asfaltarea drumurilor din Fălciu și satele componente – inter-conectivitatea reprezintă oportunitate pentru dezvoltarea comunei.
  2. Racordarea la apă și canalizare.
  3. Îmbunătățirea infrastructurii școlare și a condițiilor în care este oferită educația pe teritoriul comunei.
  4. Parcuri și spații verzi
  5. Atragerea investitorilor.

Sunt convins că, alături de echipa USR Fălciu, voi reuși să implementez proiectele esențiale pentru dezvoltarea comunei.

Nu putem să mai ratăm încă o șansă la dezvoltare și să așteptăm trecerea  timpului, în speranța unui viitor mai bun. E timpul să ne implicăm și să facem lucrurile să se întâmple.

Vino alături de noi

Implică-te în USR.
Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR