fbpx

Anca Georgeana Boroșescu-Mihăilă

Anca Borosescu-Mihăilă este președintele filiale locale USR Grivița – județul Vaslui. Când nu face politică, Anca este profesor de limba și literatura română. Înainte vedea politica doar la televizor, însă a privit trecerea de partea cealaltă a ecranului ca o provocare, și a ales să se implice în Uniunea Salvați România, fiind membru în filiala locală Bârlad.

A intrat în politică pentru că vede USR ca partidul care va scoate România la liman, considerând că este printre (foarte) puținele partide care încurajează intrarea în politică a oamenilor noi, care nu au mai făcut politică înainte.

Prin implicarea în USR, își dorește să se implice într-o schimbare a societății, care își va recăpăta încrederea în cei care o conduc, atât timp cât aceștia își vor demonstra capacitățile.

Anca își exprimă convingerea că doar împreună putem face ca România să fie un stat modern și performant. De aceea avem nevoie de oameni noi, ca Anca, care nu au mai făcut politică și vor să pună umărul la schimbare, dincolo de privitul la televizor.

Vino alături de noi

Implică-te în USR.
Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR