fbpx

Drumul către 2020 – un nou început pentru filiala locală USR Vaslui!

Alegerile europarlamentare au reprezentat un punct de cotitură în politica județului Vaslui. USR PLUS a câștigat alegerile în municipiul Vaslui, ceea ce insuflă optimism cu privire la viitorul municipiului.

Mai este mult de muncă, iar pregătirile pentru a prezenta cea mai bună echipă la alegeri sunt continue. Mandatul biroului local anterior a încetat, echipa s-a extins continuu, ceea ce a impus un nou rând de alegeri în cadrul filialei locale din municipiul Vaslui.

La Adunarea Generală din data de 7.07.2019, filiala locală USR Vaslui și-a ales noul biroul local, cu un mandat de un an jumătate. Mandatul coincide cu desfășurarea celor 3 rânduri de alegeri: prezidențiale, locale și parlamentare.

Pentru funcția de președinte, membrii filialei locale l-au ales pe Dan Bîicu. Mariana Rădoi și Simona-Daniela Richard completează biroul local din funcția de vicepreședinte, iar Dragoș-Andrei Chirica și Petru-Bogdan Bungeanu vor fi membri ai biroului.

‘Vasluienii ne-au dat un mesaj clar la alegerile din 26 mai. Își doresc mai mult de la orașul în care trăiesc. Noul biroul local își asumă un mandat clar: Mergem la victorie la toate alegerile ce urmează. Suntem o echipă din ce în ce mai mare. Alături de noi vin oameni cu personalități și profesii diferite, dar uniți sub un singur obiectiv: municipiul Vaslui să fie un loc unde să îți dorești să trăiești, nu doar un loc care furnizează forță de muncă pentru alte județe și state.’ a declarat noul președinte al filialei locale USR Vaslui, domnul Dan Bîicu.

În echipa filialei locale USR Vaslui sunt bineveniți toți vasluienii care vor să facă un nou tip de politică. Comunitatea în care trăim se va schimba doar dacă ne implicăm.

Toți putem pune o cărămidă la fundația României de mâine. Important este fă facem primul pas.

Vino alături de noi

Implică-te în USR.
Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR