fbpx

Continuăm lupta! Vii alături de noi?

În 2016, o echipă mică, dar energică, s-a hotărât să nu mai stea deoparte și intre în politică.

A candidat la alegerile parlamentare și a obținut peste 8% din voturi. Un scor care pare mic, dar care făcea dintr-un partid abia înființat, a treia forță politică parlamentară.

O vorbă cunoscută în poporul român spune că “Buturuga mică răstoarnă carul mare” – iar partidul care la sfârșitul anului 2016 făcea pașii timizi spre politică, a devenit astăzi o forță a opoziției.

Unde ne-am întâlnit?

După OUG 13, ne-am întâlnit în stradă. La proteste mai mari sau mai mici, în toate orașele României, ne-am întâlnit și am discutat. Parlamentarii noștri au ocupat sala de plen a Camerei Deputaților, în cel mai neobișnuit protest din Parlamentul României. Mulți ați ales să veniți alături de noi după acel moment nefast pentru democrația românească.

În 2018, inițiativa Fără Penali în Funcții Publice a fost pe buzele tuturor. Un exercițiu de implicare civică a sute de membri și mii de voluntari a produs un rezultat uimitor – 1 milion de oameni au semnat pentru inițiativa cetățenească. V-ați indignat alături de noi în momentele în care primarii invalidau semnături pe nedrept – ne-ați adus mii de liste cu semnături, din toate colțurile lumii și ați dus inițiativa în Parlament.

Pe 26 mai, scena politică s-a schimbat total. Alianța USR PLUS a obținut un scor bun, iar primele 3 partide au obținut scoruri extrem de apropiate. 3 ani de lupte continue din Parlament au convin românii de cauza pentru care a luptat USR. Acum, 8 europarlamentari luptă cu adevărat pentru interesele românilor din Parlamentul European.

Avem nevoie de tine!

Continuăm lupta! Dan Barna este candidatul Alianței USR PLUS pentru alegerile europarlamentare. Legea ne impune să strângem 200.000 de semnături pentru ca Dan Barna să poată intra în cursă.

Vrei să ne ajuți? Intră pe link-ul următor https://bit.ly/2yK7rTO, descarcă tabelul și dă-ne semnătura ta!

Vrei să afli mai multe informații despre completarea tabelului? Intră pe https://www.danbarnapresedinte.ro/ și află mai multe detalii.

Întotdeauna am spus că ne aflăm într-o cursă maraton de schimbare a României – vom întâmpina multe obstacole și multe provocări. Sistemul este construit să avantajeze partidele mari, însă intrăm în orice luptă pentru România.

Hai alături de noi în această luptă!

Vino alături de noi

Implică-te în USR.
Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR