fbpx

Caravana Alianței 2020 USR PLUS în județul Vaslui

Caravana Alianței 2020 USR PLUS a sosit în județul Vaslui pentru a discuta direct cu cetățenii.

Dan Barna, președintele Uniunii Salvați România a venit în județul Vaslui alături de candidați ai Alianței 2020 pentru alegerile europarlamentare. Alături de membrii USR și PLUS din județ, candidații Alianței 2020 au desfășurat două acțiuni, în Bârlad, în centrul orașului și în Vaslui, în zona Pieței Traian. Lor li s-a alăturat și președintele USR Vaslui, deputatul Mihai Botez.

„Județul Vaslui merită mai mult. Cele 30.000 de semnături strânse pentru campania Fără Penali în Funcții Publice au demonstrat că județul Vaslui vrea o schimbare. Timp de 30 de ani, județul a fost căpușat de aceeași politicieni, iar rezultatul a fost subdezvoltarea. Un val noi de politicieni se ridică, pregătit să ducă județul pe un parcurs european. Astăzi, Alianța 2020 vine în fața vasluienilor cu 2 candidați locali, Dragoș Tudorache și Ramona Strugariu, aflați pe locuri care le oferă o șansă să acceadă în Parlamentul European.” a declarat Dan Barna.

De la 18:30, candidații au discutat cu alegătorii și au răspuns întrebărilor într-un format townhall – un eveniment fără întrebări cenzurate, în care candidații și politicienii au stat față în față cu cetățenii și nu au intrat sau ieșit pe ușa din spate.

„Vom avea evenimente pe tot parcursul campaniei. Vom străbate drumurile și șoselele orașelor și comunelor din județ și vom lua contact cu cetățenii. Ușile noastre sunt tot timpul deschise, de aceea unul dintre mesajele pe care vrem să le transmitem este că cetățenii pot discuta oricând cu noi, nu doar în campaniile electorale. Fără hoție ajungem departe, iar fără politicieni incompetenți, județul Vaslui are, în sfârșit, o adevărată șansă la dezvoltare. Am pornit într-un maraton, și suntem conștienți de acest lucru, de aceea îi așteptăm alături de noi pe toți cei care sunt pregătiți să lupte.” a conchis deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui.

Vino alături de noi

Implică-te în USR.
Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR