fbpx

Un nou membru în familia USR Vaslui!

Pe 12 aprilie, Uniunea Salvați România s-a extins și în orașul Negrești, filiala locală fiind astfel constituită și având primele sale alegeri. Viitorul Uniunii Salvați România ca partid politic reprezentativ pentru societatea română stă în dezvoltarea pe plan local, în orașele de dimensiuni mai reduse și în zonele rurale, zone care adesea sunt ignorate de politicieni.

Prin înființarea unei filiale la Negrești, ne propunem să avem un impact pozitiv, să putem propune soluții sau alternative la politicile locale și, cel mai important, să reprezentăm cetățenii care nu se regăsesc în partidele existente.

La alegeri a asistat și președintele USR Vaslui, deputatul Mihai Botez, care a urat succes membrilor, precum și noului președinte al USR Negrești Florin Mardare și vicepreședinților, Liliana Apostu și Nicolae Gologan.

În cadrul filialei USR Negrești este binevenit oricine se regăsește în valorile și principiile Uniunii Salvați România, dorind să facă o diferență în comunitatea sa locală. De asemenea, cabinetul parlamentar al deputatului Mihai Botez, președintele filialei județene USR Vaslui este deschis celor care doresc să comunice, alături de toate celelalte mijloace de comunicare puse la dispoziție.

Vino alături de noi

Implică-te în USR.
Hai să schimbăm împreună politica din România.
Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Înscrie-te în USR